Учениците кои во претходната учебна година беа во со најдобар успех присуствуваа на театарска претстава во Македонскиот Народен Театар во Скопје. Освен нив, на театарската претстава присуствуваа и учениците кои се дел од драмската секција во СОУ „Коста Сусинов“ – Радовиш.

Превод »