Денес беше одбележан Светскиот ден на учителот.

Учениците не почестија со нивното присуство во голем број. Тие пристигнаа на велосипеди и со пешачење и се дружеа со звуците на гитарите и убави песни.

Нека ни е за многу години!

Превод »