Денес учениците од нашето училиште СОУ „Коста Сусинов“ – Радовиш, можеа да ја проследат презентацијата на проектот „Да го научиме јазикот на жирафата!

Преку ненасилна комуникација до мирно решавање на конфликти“

Проектот е имплементиран од здружението “SVET REČI” во соработка со Хрватска и Србија, а е кофинансиран од фондовите на ЕУ и е дел од програмата Еразмус +, КА152.

Им се заблагодаруваме на учениците за сработеното.

Превод »