Иако сме мали на број им покажуваме дека сме големи со знаење.

Им посакуваме многу успех на државен и покажуваме дека сме горди и на менторите и на учениците.

Регионален натпревар математика

Елена Јованова трето место-ментор Стојна Алексовска

Матеа Димитриева пофалница-ментор Стојна Алексовска

Анастасија Ржева пофалница-ментор Марина Лазаров

Матеј Цветковски учество-ментор Маја Сулева

Превод »