Успехот не е случаен, успехот со труд се постигнува. Учениците од I, II и III година од СОУ “Коста Сусинов” повторно успешни, овој пат на регионалниот натпревар по англиски јазик во Штип и се пласираа на државен натпревар.

1 год. Ментор Наташа Спасевска

– Вероника Костадинова

1 награда

– Анастасија Ржева

2 награда.

2 год. Ментор Катерина Сусинова

-Катерина Крстева

1 награда

– Тамара Чабукова

2 награда

3 год. Ментор Валентина Ристова

– Огнен Симовски

2 награда

– Валентино Тракалинов

успешно учество.

Превод »