Работата со љубов и посветеност секогаш дава резултат.

На регионалниот натпревар по хемија нашите ученици постигнаа одлични резултати:

Матеј Цветковски – трета награда

Вероника Костадинова – сертификат за учество

Им посакуваме многу успех на државен.

Превод »