Учениците од СОУ „Коста Сусинов“ – Радовиш постигнаа одлични резултати на општинскиот натпревар по биологија. Натпреварот се одржа on-line на ден 07.02.2022 година, а од СОУ „Коста Сусинов“ учествуваа два ученика.

Учениците под менторство на професорот Славе Трајанов ги постигнаа следните резултати:

Деница Трајанова од II година – освоена I награда;

Филип Ташков од III година – освоена III награда;

Честитки за учениците и менторот!

https://biologija.yolasite.com/

Превод »