Честитки за ученичката Aна Илиева од IV 2 клас, која на 25.04.2020г. учествуваше на натпреварот ОБРАЗОВНО РАНДЕВУ 2020 – одржан онлајн во организација на МАССУМ и Универзитетот ФОН
и освои второ место во категоријата Маркетинг план!

Превод »