Младите од СОУ “Коста Сусинов” го негуваат и развиваат чувството за чиста и здрава еколошка средина. Денес понеделник, 21.03.2022 година , одбележувајќи го првиот ден на пролетта и Денот на екологијата, учениците од СОУ “Коста Сусинов” реализираа еко активности, со претставници од…

read more

На ден 08.03.2022 година во просториите на СОУ „Коста Сусинов“ – Радовиш учениците од Средносшколската унија со поддршка на директорот Гоце Лазаров им поделија каранфили на сите вработени жени во гимназијата.

read more
Превод »