ДПТУ „Боров Дол“ ДООЕЛ од Радовиш втора година по ред е една од поддржувачите на Social Day, настан организиран од младинската организација „Младите Можат”, со цел да се вклучат младите и да се запознаат, преку еднодневна пракса, за работните обврски во една…

read more

На 26 ти октомври (вторник) во училишната библиотека при СОУ “Коста Сусинов” учениците од нашата Средношколска унија го одржаа својот трет состанок за оваа учебна година. На овој состанок претходеа неколку други активности меѓу кои и избор на нов претседател и заменик…

read more
Превод »