На ден 28.05.2022 година во просториите на универзитетот American College  се одржа државен натпревар по англиски јазик во организација на ELTAM. Нашите ученици постигнаа одлични резултати : име и презиме на ученикот година ментор поени Валентино Тракалинов I година Валентина Ристова 67…

read more

Честитки за постигнатиот успех на учениците од СОУ Коста Сусинов- Радовиш кои на 07.05.2022 учествуваа на регионалниот натпревар по англиски јазик во ООУ Владо Кантарџиев – Гевгелија и се пласираа за учество на државен натпревар!  Им посакуваме многу среќа и успех и…

read more
Превод »