На 25. март беше одржан регионалниот натпревар по географија. Учениците Матеа Димитриева, Памела Тасева и Тијана Темелкова од I година, како и Ивана Коцева и Ана Коцева од II година постигнаа одлични резултати. Сите ученици се пласираа на државниот натпревар. Честитки!

read more
Превод »