Резултати од Образовното Рандеву на МАССУМ 20 – 21 април 2018

РЕЗУЛТАТИ Од Образовното Рандеву на МАССУМ 20 – 21 април 2018 Факултет за туризам и менаџмент – Скопје Околу 60 ученици и оваа година учествуваа во 16 категории и тоа: – натпревар во јавен говор, – интервју за работа на македонски и…

read more
Учениците од СОУ „Коста Сусинов“ учествуваа на Образовното Рандеву на МАССУМ во Скопје

И оваа година учениците од СОУ „Коста Сусинов“ учествуваа на Образовното Рандеву на МАССУМ, на 22-23 април 2016 во СЕТУ „Михајло Пупин“ во Скопје. Честитки и пофални зборови за вредните и посветени ученици и ментори – учесници. Покрај активното учество учениците се…

read more
Превод »