Учениците од СОУ „Коста Сусинов“ Радовиш се вратија со 7 освоени медали на Образовното Рандеву на МАССУМ кое се одржа во Крушево на 2 и 3 Мај. Младинската Асоцијација на Средните Стручни Училишта во Македонија или МАССУМ секоја година организира ученички натпревари…

read more
Превод »