Нашите ученици при СОУ “Коста Сусинов” Радовиш беа учесници на 42. Школа  “Млади физичари” за средните училишта во Македонија која беше одржана во Скопје на 10.11.2018 година. Учениците при СОУ “Коста Сусинов” Радовиш под менторство на професорката по Физика Славица Ѓоргиева, учествуваа…

read more
Превод »