На ден 16.4.2016 година нашето училиште  беше домаќин (организатор) на 49. Регионален натпревар по Физика за учениците од основните и средните училишта од Регион 4. На натпреварот учествуваа околу 110 ученици од Регион 4 т.е од основните и средните училишта од Радовиш…

read more

На 2.4.2015 г. во СОУ „Св. Кирил и Методиј“ – Неготино, се одржа регионалниот натпревар за учениците од електротехничка, машинска и сообраќајна струка. На овој натпревар, како претставник од нашето училиште беше ученикот Иван Ристов од III-9 клас кој врз основа на неговите знаења од…

read more
Превод »