Нашите ученици при СОУ “Коста Сусинов” Радовиш беа учесници на 42. Школа  “Млади физичари” за средните училишта во Македонија која беше одржана во Скопје на 10.11.2018 година. Учениците при СОУ “Коста Сусинов” Радовиш под менторство на професорката по Физика Славица Ѓоргиева, учествуваа…

read more

На ден 16.4.2016 година нашето училиште  беше домаќин (организатор) на 49. Регионален натпревар по Физика за учениците од основните и средните училишта од Регион 4. На натпреварот учествуваа околу 110 ученици од Регион 4 т.е од основните и средните училишта од Радовиш…

read more
Превод »