Регионален натпревар по хемија

На 6. мај се одржа регионалниот натпревар по хемија. Нашите ученици Гонце Ефтимова од I година Симона Долдурова од III година Ангела Јованова од III година Филип Ташков од III година постигнаа одлични резултати и сите се пласираа на државниот натпревар. Ментор…

read more
Превод »