По повод денот Први април – ден на шегата одражан “anything but a backpack day” настан во СОУ „Коста Сусинов” – Радовиш

По повод „Први април – ден на шегата“, Средношколската унија организираше настан “anything but a backpack day” каде учениците наместо ранци ја користеа својата креативност носејќи ги своите учебници во нешто друго.

Превод »