Се одбележа Меѓународниот ден на жената 8. Март во СОУ,,Коста Сусинов”-Радовиш

На ден 08.03.2022 година во просториите на СОУ „Коста Сусинов“ – Радовиш учениците од Средношколската унија со поддршка на директорот Гоце Лазаров им поделија каранфили на сите вработени жени во гимназијата.

Со ова беше одбележен денот на жената во нашето училиште.

Превод »