РЕЗУЛТАТИ Од Образовното Рандеву на МАССУМ 21-22 април 2017 СЕПУСГ “Васил Антовски Дрен ” Скопје   Наставник ментор: Наташа Спасевска, Околу 60 ученици и оваа година учествуваа во 16 категории и тоа: натпревар во јавен говор, интервју за работа на македонски и…

read more
Превод »