Почитувани ученици! Учебната година започнува во Среда (01.09.2021), со физичко присуство и со почитување на сите здравствени протоколи со кои ќе бидете запознаени од вашите класни раководители. Распоредот на смени е следен: За учениците  од I и III година приемот е во…

read more

Имате ли желба да го изучувате англискиот јазик без тешкотии и бариери на несекојдневен начин низ: учество во интересни вон-наставни активности прошетки низ Скопје и други градови во нашата земја посети на различни објекти и установи учество и одмор во младински летен…

read more
Превод »