На државниот натпревар по биологија кој се одржа на 14.05.2022 г. нашата ученичка Деница од II година освои втора награда, а вториот учесник Филип од III година успешно го претстави нашето училиште. Ментор на учениците е професорот по биологија Славе Трајанов. Им…

read more

Повторно први во регионот на Регионалниот натпревар по Биологија со Деница Трајанова од II година и III награда и учество на Државен натпревар на ученикот Филип Ташков од III год.

read more
Превод »