Денес беше одбележан Светскиот ден на учителот. Учениците не почестија со нивното присуство во голем број. Тие пристигнаа на велосипеди и со пешачење и се дружеа со звуците на гитарите и убави песни. Нека ни е за многу години!

read more
Превод »