Одржана уште една работилница од „АCCESS“ проектот со учениците од ООУ „Никола Карев“ Радовиш

Учениците од ACCESS проектот и нивните ментори и денес, среда 23.02.2022 год, реализираа активности предвидени од проектот. Тие одржаа работилница со учениците од ООУ “Никола Карев” од Радовиш. Повикани беа 15 ученици кои добро го употребуваат англискиот јазик, заедно со нивниот наставник…

read more
Одржана првата работилница со учениците од ООУ “Крсте Петков Мисирков” – Радовиш во рамките на ACCESS проектот

На ден 21.02.2022, во просториите на СОУ “Коста Сусинов”, Радовиш учениците од ACCESS проектот и нивните ментори одржаа работилница со ученици од ООУ “Крсте Петков Мисирков” од Радовиш како дел од предвидените активности од проектот. Повикани беа 15 ученици кои добро го…

read more
Учениците од СОУ „Коста Сусинов“ Радовиш, вклучени во проектот „Access“ ги пречекаа г-ѓа Борка Танеска – претставник на Американската Амбасада и г-ѓа Стела Пијанманова- координатор на проектот

На 17.09.2021 нашите ученици кои еве ја почнаа и втората година од проектот “Access” имаа чест и задоволство да се запознаат со одговорните лица на проектот, Борка Танеска – претставник на Американската Амбасада, под чие покровителство е проектот и Стела Пијанманова- координатор…

read more
Превод »