На 22.05.2023 г. нашите ученици Столе Василев, Габриела Коцева и Клаудија Атанасова под менторство на професорот Јовица Илиќ зедоа учество на дебата НАСИЛСТВО ВО УЧИЛИШТАТА. На дебатата која се одржа на Филозофскиот Факултет беа присутни министерот за образование и наука Јетон Шаќири,…

read more
Превод »