Во нашето училиште се одржа PISA тестирање во кое беа вклучени 35 ученици од I и II година по случаен избор. Се надеваме на одлични резултати и високо рангирање! Браво за учениците и професорите, како и за стручната и техничката служба кои…

read more
#
Превод »