СОУ Коста Сусинов , ги информира учениците дека се објавени резултатите за избор на ученици во врска со Повикот за аплицирање на проект за соработка на младите “A BETTER REGION STARTS WITH YOUth” Ученици кои ќе бидат дел од проектот “A BETTER…

read more
Превод »